Koeltas

Koeltas

Model:200.1756
Beschikbaarheid:3
Prijs: 38,50 35,00 Excl. BTW: 28,93
Aantal:
 
Vóór 16.30u besteld en betaald, de volgende werkdag in huis.

Pakketpost: Kleine artikelen, maximaal 50 x 50 x 100cm en niet zwaarder zijn dan 10 kg (incl. verpakking) worden door PostNL verstuurd. De verzendkosten bedragen € 6.95 per pakket.

Brievenbuspost: Max < 2 kg (incl. verpakking) zijn de kosten berekend naar gewicht en Post.nl tarief zie Posttarieven. De kosten van verzending per post naar het buitenland staan ook bij de link 'Bestelinformatie' onderaan deze website. Klanten uit België kunnen kiezen voor aflevering via Kiala.
Via de website/winkel bestelde en gekochte artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 7 werkdagen na ontvangst. Het retour moet vooraf schriftelijk aangemeld worden via info@moedermelkisgoedvoorelk.nl en het product dient zorgvuldig verpakt in de originele verpakking en onbeschadigd bij ons aan te komen. Beschadigde of gebruikte artikelen nemen wij niet retour! Verzendkosten van retouren zijn altijd voor rekening van de koper.
 
Moedermelkisgoedvoorelk.nl garandeert dat de te leveren artikelen voldoen aan de op de website vermelde specificaties. Ten aanzien van de artikelen die door derden zijn geproduceerd, is de garantie beperkt tot de garantie die de fabrikant er voor verstrekt.

Moedermelkisgoedvoorelk.nl zal bij storingen of defecten na beoordeling en in overleg met de klant en de fabrikant zorg dragen voor vervanging of herstel van het artikel. De garantie vervalt indien het gebrek is ontstaan als gevolg van onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik van het artikel of wanneer de klant of derden wijzigingen in het artikel hebben aangebracht. De garantie op elektrische apparaten is 2 jaar na de aankoopdatum.

Omschrijving

Koeltas

Deze koeltas is incl. voorgevormd koelelement en 4 moedermelkflesjes van 150 ml.

  • Om moedermelk te koelen, te bewaren en te vervoeren
  • Ontworpen voor actieve en werkende moeders
  • Kan nog lang nadat een moeder is gestopt met kolven gebruikt worden
  • Biedt extra ruimte voor de borstkolven  Swing, Harmony, Mini Electric Plus, Mini Electric.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed