kolfkeuze

Af en toe weg zonder je baby: Harmony
Harmony is een 2-Fase handkolf, geschikt voor incidenteel gebruik.
 

Parttime aan het werk: Swing
De Swing is een 2-Fase elektrische kolf waarmee je één borst tegelijk afkolft. Met een elektrische kolf, kolf je sneller af met veel minder inspanning. Met de Swing kan je tot 9 keer per week kolven. 
 

Parttime aan het werk en liever sneller klaar: Swing maxi
De Swing maxi is de dubbele versie van onze Swing: een 2-Fase elektrische kolf waarmee je twee borsten tegelijk afkolft. Door dubbel te kolven bespaar je de helft van de tijd. Doordat je je borsten beter leeg kolft stimuleer je de melkproductie beter en heeft de afgekolfde melk ook nog eens een hogere voedingswaarde. Met de Swing maxi kan je tot 9 keer per week kolven. 
 

Meer weg en behoefte aan meer gemak: Freestyle
De Freestyle is de kleinste dubbele elektrische kolf ter wereld! Ga je fulltime werken of moet je (bijna) alle voedingen afkolven, dan is de Freestyle geschikt. Dit is een 2-Fase borstkolf waarmee je twee borsten tegelijk kan afkolven. Freestyle is uitgerust met extra´s voor meer gemak: een oplaadbare accu, een  verlicht display, een timer en een geheugenfunctie die jouw favoriete instellingen opslaat. Geleverd in een discrete schoudertas.
 

Is het tijd om te voeden? Calma systeem
Je kolft omdat je jouw kindje ook het beste van jezelf wilt geven, als je niet “live” kunt voeden. Met Calma drinkt je kindje, in tegenstelling tot andere speentjes, net als aan de borst. Zo kan je zonder problemen of risico voor je borstvoeding wisselen van borst naar fles en weer terug. Eindelijk een voedingssysteem dat de borstvoeding ondersteunt!
 

Er zijn geen producten in deze categorie.