Medela moedermelkflesjes 150 ml (3 stuks)

Medela moedermelkflesjes 150 ml (3 stuks)

Model:800.0796
Beschikbaarheid:2
Prijs: 11,75 9,95 Excl. BTW: 8,22
Aantal:
 
Vóór 16.30u besteld en betaald, de volgende werkdag in huis.

Pakketpost: Kleine artikelen, maximaal 50 x 50 x 100cm en niet zwaarder zijn dan 10 kg (incl. verpakking) worden door PostNL verstuurd. De verzendkosten bedragen € 6.95 per pakket.

Brievenbuspost: Max < 2 kg (incl. verpakking) zijn de kosten berekend naar gewicht en Post.nl tarief zie Posttarieven. De kosten van verzending per post naar het buitenland staan ook bij de link 'Bestelinformatie' onderaan deze website. Klanten uit België kunnen kiezen voor aflevering via Kiala.
Via de website/winkel bestelde en gekochte artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 7 werkdagen na ontvangst. Het retour moet vooraf schriftelijk aangemeld worden via info@moedermelkisgoedvoorelk.nl en het product dient zorgvuldig verpakt in de originele verpakking en onbeschadigd bij ons aan te komen. Beschadigde of gebruikte artikelen nemen wij niet retour! Verzendkosten van retouren zijn altijd voor rekening van de koper.
 
Moedermelkisgoedvoorelk.nl garandeert dat de te leveren artikelen voldoen aan de op de website vermelde specificaties. Ten aanzien van de artikelen die door derden zijn geproduceerd, is de garantie beperkt tot de garantie die de fabrikant er voor verstrekt.

Moedermelkisgoedvoorelk.nl zal bij storingen of defecten na beoordeling en in overleg met de klant en de fabrikant zorg dragen voor vervanging of herstel van het artikel. De garantie vervalt indien het gebrek is ontstaan als gevolg van onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik van het artikel of wanneer de klant of derden wijzigingen in het artikel hebben aangebracht. De garantie op elektrische apparaten is 2 jaar na de aankoopdatum.

Omschrijving

Moedermelkflesjes 150 ml (per 3 stuks, met ringdeksel en inleg)

De lichte en onbreekbare moedermelkflessen zijn ideaal voor het opvangen, bewaren, vervoeren, invriezen en voeden van moedermelk.

 • 100% Bisphenol-A vrije materialen – voor de gezondheid van de baby´s
 • Kan met elke Medela borstkolf worden gebruikt
 • Vaatwasser- en magnetronveilige materialen
 • Barst en splintert niet na een val
 • Geschikt om in te vriezen
Gezondheidsbewuste moeders weten hoe belangrijk het is om BPA-vrije producten voor hun baby te kopen. De moedermelkflesjes van Medela en alle andere producten in ons assortiment die in contact komen met moedermelk zijn BPA-vrij. Dat was ook in het verleden al het geval.

Wat is BPA?

Bisphenol A (BPA) is een chemische stof die wordt gebruikt bij de productie van consumentengoederen uit polycarbonaat. Polycarbonaat is een soort plastic dat doorzichtig en splintervrij is en vaak wordt gebruikt voor:

 • waterflessen
 • bakjes voor het bewaren van voedingsmiddelen
 • speelgoed
 • moedermelkflesjes van andere merken dan Medela
   

Sinds enige tijd wordt aangenomen dat deze chemische stof schadelijk is voor de gezondheid. Deskundigen raden daarom aan om alleen moedermelkflesjes zonder BPA te gebruiken.

De producten van Medela zijn veilig

Moedermelkflesjes van Medela en alle andere producten die in contact komen met moedermelk zijn vervaardigd van BPA-vrij plastic. Onze producten zijn gemaakt van polypropyleen waarvan is aangetoond dat het veilig is voor baby's.

 

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed