Carriwell  voedingshemd met figuurcorrectie zwart

Carriwell voedingshemd met figuurcorrectie zwart

Model:Carriwell voedingshemd met figuurcorrectie zwart
Beschikbaarheid:5
Prijs: 39,95 19,95 Excl. BTW: 16,49

Beschikbare opties:

* maten:

Aantal:
 
Vóór 16.30u besteld en betaald, de volgende werkdag in huis.

Pakketpost: Kleine artikelen, maximaal 50 x 50 x 100cm en niet zwaarder zijn dan 10 kg (incl. verpakking) worden door PostNL verstuurd. De verzendkosten bedragen € 6.95 per pakket.

Brievenbuspost: Max < 2 kg (incl. verpakking) zijn de kosten berekend naar gewicht en Post.nl tarief zie Posttarieven. De kosten van verzending per post naar het buitenland staan ook bij de link 'Bestelinformatie' onderaan deze website. Klanten uit België kunnen kiezen voor aflevering via Kiala.
Via de website/winkel bestelde en gekochte artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 7 werkdagen na ontvangst. Het retour moet vooraf schriftelijk aangemeld worden via info@moedermelkisgoedvoorelk.nl en het product dient zorgvuldig verpakt in de originele verpakking en onbeschadigd bij ons aan te komen. Beschadigde of gebruikte artikelen nemen wij niet retour! Verzendkosten van retouren zijn altijd voor rekening van de koper.
 
Moedermelkisgoedvoorelk.nl garandeert dat de te leveren artikelen voldoen aan de op de website vermelde specificaties. Ten aanzien van de artikelen die door derden zijn geproduceerd, is de garantie beperkt tot de garantie die de fabrikant er voor verstrekt.

Moedermelkisgoedvoorelk.nl zal bij storingen of defecten na beoordeling en in overleg met de klant en de fabrikant zorg dragen voor vervanging of herstel van het artikel. De garantie vervalt indien het gebrek is ontstaan als gevolg van onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik van het artikel of wanneer de klant of derden wijzigingen in het artikel hebben aangebracht. De garantie op elektrische apparaten is 2 jaar na de aankoopdatum.

Omschrijving

Naadloze Voedingshemd met figuurcorrectie

De perfecte voedingsbeha verwerkt in een figuurcorrigerend voedingshemd.

De functionaliteit en goede ondersteuning van de Carriwell voedingsbh gecombineerd met comfort, warmte en figuurcorrigerende werking in een fantastisch voedingshemd. Met dit voedingshemd onder je kleding heb je nooit meer last van koude buik of rug tijdens het voeden.

  • Gemak: Kan gedragen worden als ondergoed maar ook als bovenkleding .
  • Borstvoeding: De cups openen eenvoudig door met 1 hand de clip los te maken.
  • Privacy: Voel je zeker ook bij het voeden in openbaar.
  • Ondersteuning: Geeft zachte ondersteuning aan je borst en geeft vorm aan je buik.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed